• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Семінар-практикум вчителів іноземних мов

Семінар-практикум вчителів іноземних мов

2019-01-09

/Files/images/2019/january/І1.jpg

3 січня 2019 року на базі Рокитнянського районного ліцею відбувся семінар-практикум РМО вчителів іноземних мов, в ході якого своїми здобутками по впровадженню наскрізних змістових ліній на уроках іноземних мов поділилися учитель опорного навчального закладу Синявський НВК «ЗНЗ І-ІІІст.-ДНЗ» Ткаченко Олена Вікторівна та вчитель Рокитнянського районного ліцею Нікітіна Тетяна Василівна. Підручники британських видавництв містять готові завдання, а от вчителям, які користуються українськими підручниками доводиться шукати завдання з різних джерел.

Про свої цікаві знахідки у НУШ розповіли своїм колегам Нікітін Василь Олександрович Шарківський НВК «ЗОШ І-ІІ ст.-д/с» ), Боціон Олена Віталіївна (Рокитнянська ЗОШ І-ІІ ст. №5), Іванюк Яна Сергіївна (Рокитнянська ЗОШ І-ІІІ ст.№1).

Як завжди, учителі виконували завдання, спрямовані на практичне використання мови. Цього разу це були методи виправлення помилок учнів в усному та писемному мовленні. Такі завдання дають змогу вчителям висвітлити методику іноземною мовою, що дуже корисно і цікаво. До наступного семінару вчителі мають підготувати і показати свої методи перевірки письмових робіт учнів, які спонукають до аналізу та виправлення помилок самими учнями.

Кiлькiсть переглядiв: 188

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.