Змагання юних гандболістів

2018-11-21

/Files/images/2018/Ганбол4.jpg

Згідно з регламентом проведення районних змагань з гандболу серед команд хлопців та дівчат 5-6 класів закладів загальної середньої освіти Рокитнянського району, 17 листопада в спортивній залі Рокитнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 пройшли фінальні змагання в яких прийняли участь переможці зональних змагань, команди Рокитнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2, Житньогірської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Синявського НВК ”ЗНЗ І-ІІІ ст.-ДНЗ” та Телешівського НВО ”ЗОШ І-ІІІ ст.-д/с”.

Фіналісти продемонстрували хорошу командну гру, цікаві комбінації та велику волю до перемоги. В напружених поєдинках першими стали юні гандболісти (хлопці та дівчата) Телешівського НВО ”ЗОШ І-ІІІ ст.-д/с”, які були нагороджені перехідними кубками, дипломами, грамотами та медалями відділу культури, молоді та спорту та відділу освіти Рокитнянської райдержадміністрації.

На другому місці хлопці Синявського НВК ”ЗНЗ І-ІІІ ст.-ДНЗ” та дівчата Рокитнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2. Третіми стали хлопці Житньогірської школи та дівчата Синявського НВК. Призери теж отримали нагороди – медалі і грамоти. Також всі команди отримали в подарунок м»ячі від начальника відділу освіти С. В. Діренка.

/Files/images/2018/Ганбол.jpg/Files/images/2018/Ганбол3.jpg /Files/images/2018/Ганбол1.jpg/Files/images/2018/Ганбол2.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 214

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.