• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Мультимедійний супровід уроків біології

Мультимедійний супровід уроків біології

2018-11-01

/Files/images/2018/IMG_0706.JPG

27 жовтня на базі опорного навчального закладу Синявський НВК «ЗНЗ І-ІІІ ст. - ДНЗ» було проведено майстер-клас для вчителів біології районуна тему: «Мультимедійний супровід уроків біології».

Метою проведення заходу було ознайомлення педагогів з сучасними педагогічними технологіями, формами та методами, що дозволяють підвищити ефективність викладання уроків біології. Адже оптимальне поєднання різних методів навчання на уроці дозволяє вчителеві впевнено і найкоротшим шляхом отримати бажаний результат.

Виступ методиста районного методичного кабінету Лисиці Т.О. було присвячено методиці використання медіатехнологій на уроках біології. Учитель біології Синявського НВК Рухаленко Тетяна Іванівна розглянула приклади застосування медіа-технологій на уроках біології та їх практичне застосування, поділилася досвідом створення навчальних презентацій та надала поради щодо підготовки вчителя до уроків на матеріалах Інтернету.

Проведений майстер-клас – чудовий приклад того, як яскраво, цікаво, захопливо і досить результативно можна навчати учнів на уроках біології.

/Files/images/2018/IMG_0702.JPG/Files/images/2018/IMG_0703.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 190

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.