Наша гордість

2018-04-19

/Files/images/1/Липовенко.jpg

Вітаємо Липовенко Аліну Вікторівну, ученицю 9 класу Рокитнянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 Рокитнянської районної державної адміністрації Київської області, переможця ІV (заключного) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з історії та Шаравару Наталію Яківну, вчителя вищої кваліфікаційної категорії, учителя-методиста, яка підготувала переможця.

Аліна має гарну пам’ять, логічне мислення та високий навчальний потенціал, любить читати, особливо наукову та історичну літературу, дізнаватися щось нове, аналізувати прочитане, робити висновки.

Вболіває за клас, школу, вона - активний учасник усіх шкільних заходів, учнівських конкурсів і олімпіад. У ІІ (районному) етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад виборола І місце з історії, біології, німецької мови та ІІ місце з правознавства.

У ІІІ (обласному) етапі стала призером з біології (ІІІ місце) та переможцем з історії (І місце), а у ІV (заключному) етапі виборола почесне ІІІ місце.

Коло інтересів дівчини дуже різноманітне, крім улюбленої історії з цікавістю опановує всі шкільні предмети, навчається в музичній школі, грає на акордеоні, бере участь у музичних конкурсах. На обласному фестивалі-конкурсі дитячої творчості «Дебют» виборола ІІ місце.

Аліна має багато друзів, завжди допомагає однокласникам у навчанні, до її думки прислухаються, вона доброзичлива, скромна, наполеглива, відповідальна, всі початі справи доводить до кінця У майбутньому мріє стати юристом.

/Files/images/1/Шаравара.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 214

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.