• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Весняний збір лідерів учнівського самоврядування незалежної організації дітей Рокитнянщини «ФЕНІКС»

Весняний збір лідерів учнівського самоврядування незалежної організації дітей Рокитнянщини «ФЕНІКС»

2018-04-10

/Files/images/1d/IMG_9921.JPG

І знову зустріч! 03 квітня 2018 року у Рокитнянському районі відбувся весняний збір лідерів учнівського самоврядування незалежної організації дітей Рокитнянщини «ФЕНІКС».

Програма заходу була насиченою. Досить жваво пройшло підведення підсумків районної акції «Обмін школами», яка проходила протягом березня 2018 року у всіх навчальних закладах. Учасники акції ще раз згадали приємні моменти знайомства, поділилися своїми враженнями від перебування у іншому закладі та заповнили анкети з відгуками, побажаннями і пропозиціями.

Плідною також була і робота в групах. Під час проведення тренінгових вправ лідери висловили своє бачення протидії булінгу серед учнівської молоді. Результатом роботи стала розробка порад для жертви, педагогів, батьків, спостерігачів очима дітей.

Завершився захід виконанням флешмобу до Дня здоров'я. Однозначно, кожний учасник заходу зробив висновок, що найголовніше – вести здоровий спосіб життя, відповідально ставитися до власного та чужого здоров’я, адже, як говорить народна мудрість: «Життя і здоров’я – найцінніша скарбничка людини».

/Files/images/1d/IMG_9835.JPG/Files/images/1d/IMG_9855.JPG/Files/images/1d/IMG_9893.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 220

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.