Майстер-клас Сатиренко О.В.

2018-03-19

/Files/images/1futbol/DSC_0711.jpg

16 березня 2018 року на базіОпорного навчального закладу Синявський НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів – ДНЗ» для вчителів фізичної культури Київської області,вчителем фізичної культури Сатиренко Ольгою Володимирівною проведено майстер-клас з «Використання здоров’я зберігаючих технологій на уроках фізичної культури», відповідно до вимогі змістуКонцепції Нової української школита оновленої навчальної програми.

Учасників заходу привітав директор закладу Мельник Петро Васильович, який відмітив що в Синявській школі для учнів створені всі необхідні умови для активних занять фізичною культурою і спортом – просторий спортивний зал, стадіон європейського рівня та спортивний майданчик із синтетичним покриттям. У школі відпрацьована система проведення фізкультурно-оздоровчих та спортивно-масових заходів, активно впроваджуються здоров’язберігаючі технологій на уроках фізичної культури.

Ольга Володимирівна Сатиренко поділилася своїми напрацюваннями, методикою, особливостями та досвідом використання здоров’язберігаючих технологій на уроках фізичної культури і провела інноваційне заняття з школярами, де на практиці слухачі побачили, як впроваджувати здоров’язберігаючі технології.

В заході взяв участь Лакіза Олексій Миколайович, завідувач кафедри педагогіки, психології та менеджменту КВНЗ КОР «Академія неперервної освіти» кандидат педагогічних наук, доцент. Олексій Миколайович розповів про новітні технології в теорії і методиці викладання фізичної культури, зупинився на актуальних проблемах вдосконалення професійних компетентностей учителя фізичної культури та надав поради по впровадженню Олімпійської освіти і здоров’язберігаючих технологій в освітній процес для укріплення здоров’я школярів.

Закінчився майстер-клас проведенням круглого столу, учасники якого поділилися педагогічним досвідом, обмінялися враженнями від заходів, та висловили побажання щодо наступного заняття.

/Files/images/1futbol/DSC_0688.jpg/Files/images/1futbol/DSC_0637.jpg/Files/images/1futbol/IMG_20180316_113452.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 274

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.