• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Психолого–педагогічні аспекти профілактики насильства та жорстокості в учнівському середовищі

Психолого–педагогічні аспекти профілактики насильства та жорстокості в учнівському середовищі

2018-03-06

/Files/images/foto1/DSC03254.JPG

01 березня 2018 року на базі Ольшаницької ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся спільний семінар-практикум для заступників директорів з ВР та працівників психологічної служби на тему: «Психолого–педагогічні аспекти профілактики насильства та жорстокості в учнівському середовищі». Актуальність проблеми насильства та жорстокого поводження з дітьми визначається високою поширеністю, різноманітністю проявів, труднощами запобігання, виявлення та високою ймовірністю ускладнень./Files/images/foto1/DSC03249.JPG

У ході семінару було обговорено соціально-психологічні проблеми насильства в сучасному суспільстві, презентували систему профілактичної роботи педагогічного коллективу Ольшаницької ЗОШ І-ІІІ ст. щодо запобігання насильству та жорстокому поводженню з дітьми в учнівському середовищі та сім'ї.

Психолог-методист Пахаленко Ірина Андріївна провела інформаційно-просвітницький тренінг «Профілактика булінгу в учнівському середовищі». За результатами роботи були прийняті рекомендації щодо актуальних форм та методів проведення профілактичної роботи в закладах загальної середньої освіти щодо профілактики насильства та жорстокого поводження з дітьми.

/Files/images/foto1/DSC03245.JPG

/Files/images/foto1/DSC03277.JPG/Files/images/foto1/DSC03290.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 312

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.