• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Увага! Підготовка педагогічних працівників на сайті студії онлайн-освіти EdEra

Увага! Підготовка педагогічних працівників на сайті студії онлайн-освіти EdEra

2018-02-08

/Files/images/491a8b16ef667daaa43304b7172e4ef2.png

Міністерство освіти і науки України повідомляє, що на сайті студії онлайн-освіти EdEra (https://ed-era.com/nus)з 1 лютого 2018 рокурозпочалося навчання на дистанційному курсі «Онлайн-курс для вчителів початкової школи» (наказ МОН №34 від 15.01.2018 р.).

Інформуємо, що проходити курс (навчатися) та виконувати завдання можна з будь-якого пристрою (телефон, планшет, ноутбук, стаціонарний комп’ютер) та у будь-який час доби, адже матеріали доступні на платформі цілодобово й на навчання надано достатньо часу.

Дистанційний курс – один з обов’язкових етапів підвищення кваліфікації педагогів, які навчатимуть 1-й клас з вересня 2018 року. Він дозволить ознайомитися з новим Державним стандартом початкової освіти, отримати практичні навички управління класом, оволодіти методиками компетентнісного та інтегрованого навчання. Важливою частиною курсу є розділи, присвячені основам нейропсихології (науці, що дозволяє зрозуміти особливості функціонування мозку дитини, виявити причини труднощів у навчанні й усунути їх.

Кiлькiсть переглядiв: 201

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.