• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Районні змагання з військово-спортивного триборства серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів

Районні змагання з військово-спортивного триборства серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів

2018-01-09

/Files/images/1a/DSCN1720.JPG

4 січня 2018 року на базі опорного навчального закладу Синявський НВК «ЗНЗ І-ІІІ ст.-ДНЗ» відділом освіти Рокитнянської райдержадміністрації спільно з Рокитнянським районним військовим комісаріатом та Рокитнянським спортивно-технічним клубом ТСО України проведено районні змагання з військово-спортивного триборства серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів. Змагання проводилися з метою формування в учнівської молоді життєво необхідних знань, умінь і навичок щодо захисту Вітчизни та виховання морально-психологічної стійкості, почуття патріотизму, популяризації здорового способу життя.

У заході приймали участь учні 10-11 класів усіх загальноосвітніх навчальних закладів району та вихованці спортивного, військово-патріотичного клубу «Росичі».

Учасників змагань вітали начальник відділу освіти Сергій Васильович Діренко, районний військовий комісар Володимир Сергійович Бабенко та директор Рокитнянського спортивно-технічного клубу Василь Миколайович Гутник.

Майбутні захисники України змагалися зі стрільби з пневматичної гвинтівки, розбирання і складання автомата Калашникова та з силової підготовки (підтягування на перекладині (юнаки) та згинання і розгинання рук в упорі лежачи (дівчата).

В напруженій боротьбі перемогу вибороли старшокласники Телешівського НВО ”ЗОШ І-ІІІ ст.-д/с”, на другому місці Рокитнянська ЗОШ І-ІІІ ст. №1, третіми стали учні Ольшаницької ЗОШ І-ІІІ ступенів. Переможець змагань нагороджений кубком, дипломом організаторів змагань та цінним подарунком. Призери отримали дипломи та цінні подарунки.

В індивідуальному заліку перші місця завоювали:

- із стрільби з пневматичної гвинтівки - Калайда Тетяна (Синявський НВК «ЗНЗ І-ІІІ ст.-ДНЗ») та Кошовий Юрій (Телешівське НВО ”ЗОШ І-ІІІ ст.-д/с”);

- з силової підготовки – Григоренко Марія та Борсученко Олександр із Рокитнянської ЗОШ І-ІІІ ст. №3;

- у вправності із володіння військовою зброєю – Буц Аміна (Телешівське НВО ”ЗОШ І-ІІІ ст.-д/с”) та Остапенко Назар (Рокитнянська ЗОШ І-ІІІ ст. №1).

Переможці та призери в індивідуальному заліку були нагороджені медалями та грамотами. Також усі шкільні команди отримали в подарунок – м»ячі.

/Files/images/1a/DSC_0593.jpg/Files/images/1a/DSC_0602.jpg/Files/images/1a/DSCN1739.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 292

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.